Keresés

Egészségpénztár

Az Ambrózia Egészségház
az alábbi egészségpénztárak
szerződéses szolgáltatója:
  • Dimenzió
  • Honvéd
  • Kristály
  • K&H medicina
  • MKB
  • Uniqua

Hírlevél34 éves hölgy tapasztalata

Évek óta kezeltek endometriosissal egy magánklinikán, és a legutolsó műtétem során megállapították, hogy a betegség szövődményei miatt a természetes teherbeesés kizárt, mindkét petevezeték elzáródott. Amikor belekezdtünk a lombik programhoz szükséges vizsgálatokba, sajnos korai petefészek kimerülés (POF) jelei mutatkoztak, ekkor kerestem meg Mariannt 2016 decemberében.

Bővebben...

40-es férfi tapasztalata

2017-ben kezdődött. Volt egy homlok- és arcüreg gyulladásom, amire rossz gyógyszert adtak, és nem lett rendesen kikezelve. Aktív sportolóként edzéseken azt vettem észre, hogy nem bírom úgy a terhelést mint korábban, nem volt elég levegőm. Elmentem a tüdőgyógyászhoz, kiderült az egész tüdőm gyulladásban van, nincs egy tiszta terület rajta.

Bővebben...

Drága Mariann!

Drága Mariann!


Köszönet az arany kezeidért! Köszönet azért, hogy türelmeddel, bíztató segítő szavaiddal, nyugodt kisugárzásoddal fel tudod az embert hozni arra a szintre, hogy újra legyen kedve lenni. Hogy újra lehet jókedvű, mosolygós és szorongástól mentes boldog életet élni, csak kell hozzá Mariann aki meghallgat, átlát dolgokat és külső szemlélő szemével jó tanácsokkal lát el, miközben a keze fáradhatatlanul dolgozik az éppen nem jól működő területen. Hálát adok a sorsnak, hogy amikor szükségem volt segítségre egy újság hírdetésen keresztül megtaláltalak.

Bővebben...

46 éves könyvelő tapasztalata

Több mint 20 éve fejfájással küszködtem, mondhatnám, hogy az eddigi életem fele fejfájással telt. Rettenetes migrénes rohamok kínoztak havonta. Az utóbbi pár évben sajnos már nagyon súlyosbodott a helyzet, havi 4-5 alkalommal is szenvedtem a migréntől napokon keresztül. Nagyon sokszor nem tudtam a munkámat sem ellátni napokig. Több orvosnál is megfordultam, vizsgálatokat végeztet ( ct, mri ) és minden mást. Soha nem találtak semmit. 2017 tavaszán hallottam a reflexologiáról, gondoltam veszíteni valóm nincs, így kipróbáltam. Egy kolléganőmtől hallottam először Vitáli Mariannról , akit fel is kerestem.

Bővebben...

27 éves hölgy tapasztalata

Mielőtt elkezdtem a kezelést két hasi trombózisom volt, szinte ugyanabban az időben egy éves eltéréssel. Folyamatosan kivizsgálásokra és vérvételekre jártam, de a betegségem okát mai napig nem tudják semmivel magyarázni az orvosok, mivel szervi elváltozást és más rendellenességet nem találtak a két év során.

Bővebben...