Keresés

Egészségpénztár

Az Ambrózia Egészségház
az alábbi egészségpénztárak
szerződéses szolgáltatója:
  • Dimenzió
  • Honvéd
  • Kristály
  • K&H medicina
  • MKB
  • Uniqua

Hírlevél27 éves hölgy tapasztalata

Mielőtt elkezdtem a kezelést két hasi trombózisom volt, szinte ugyanabban az időben egy éves eltéréssel. Folyamatosan kivizsgálásokra és vérvételekre jártam, de a betegségem okát mai napig nem tudják semmivel magyarázni az orvosok, mivel szervi elváltozást és más rendellenességet nem találtak a két év során.


Egy nőgyógyászati műtétet követően javasolta az aneszteziológus doktornő, hogy keressek fel egy természetgyógyászt, mert lehet, hogy ő többet tud segíteni az én „problémámon”. Eleinte nem foglalkoztam ezzel, de a műtét után fél évvel ismét hasi fájdalmaim voltak, ezért felkerestem a kezelőorvosom, aki azt javasolta, hogy jobb lenne kivenni a lépemet. Ezt semmiképpen nem akartam engedni, így még aznap felkerestem Mariannt, akire az interneten találtam rá és a sok pozitív beszámoló nagyon meggyőző volt.

 

A kezelés egy állapotfelméréssel kezdődött, ami teljes képet adott a szervezetben lezajló folyamatokról, a panaszokról és azok okairól. Megbeszéltük, hogyan kell helyesen táplálkozni és a rendszeres testmozgást beépíteni a mindennapokba.

 

Az első kezelések után sok panaszom felerősödött, sokszor fájt a fejem és pattanások jelentek meg a hátamon és az arcomon. Ezek a méregtelenítési folyamat alatt fokozatosan csökkentek, majd elmúltak. Közben igyekeztem betartani az étkezési tanácsokat és rendszeresen sportoltam, teljesen lemondtam a kávéról.

 

Sokkal energikusabbnak éreztem magam és jobban kezdtem aludni. Alapvetően nyugodtabb és vidámabb lettem, valahogy minden könnyebben sikerült. A környezetemtől is nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a változásokról. A szúró hasi fájdalmaim teljesen elmúltak, a lépem egészségesen működik. Mariannak hála megismerkedtem több homeopátiás készítménnyel is, amiket rendszeresen használok és teljesen felváltották az addig szedett gyógyszereket.

 

A kezelések eredményességét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a legutóbbi kórházi kontroll vizsgálaton a vérvételi eredményeim tökéletesek voltak és amióta Mariannhoz járok még csak egy megfázásom sem volt. Mindenkinek csak szívből ajánlani tudom a talpterápiát!