Keresés

Egészségpénztár

Az Ambrózia Egészségház
az alábbi egészségpénztárak
szerződéses szolgáltatója:
  • Dimenzió
  • Honvéd
  • Kristály
  • K&H medicina
  • MKB
  • Uniqua

Hírlevél46 éves könyvelő tapasztalata

Több mint 20 éve fejfájással küszködtem, mondhatnám, hogy az eddigi életem fele fejfájással telt. Rettenetes migrénes rohamok kínoztak havonta. Az utóbbi pár évben sajnos már nagyon súlyosbodott a helyzet, havi 4-5 alkalommal is szenvedtem a migréntől napokon keresztül. Nagyon sokszor nem tudtam a munkámat sem ellátni napokig. Több orvosnál is megfordultam, vizsgálatokat végeztet ( ct, mri ) és minden mást. Soha nem találtak semmit. 2017 tavaszán hallottam a reflexologiáról, gondoltam veszíteni valóm nincs, így kipróbáltam. Egy kolléganőmtől hallottam először Vitáli Mariannról , akit fel is kerestem.

 

Első alkalommal állapotfelmérésre került sor. A talpon lévő reflexpontok tapintása, állapota alapján egyértelműen kiderült, hogy mely problémámat , mi okozza és megbeszéltük a kezelések menetét. Hetente két alkalommal talpmasszázson vettem részt majd egy pár hét elteltével elég volt heti egy alkalom.

 

A gyógyulás első szakaszában még volt egy nagyon erős migrénem ami sajnos hányással és hasmenéssel párosult, de utána már könnyebb lett. A kezelések során még többször előfordult kisebb fejfájás, amit már gyógyszer nélkül is nagyon könnyen átvészeltem. ( ez nekem nagyon fontos volt, mert az évek alatt sajnos semmilyen gyógyszer nem használt a migrénes rohamaimra) .

 

Most 4 hónap kezelés után bátran és boldogan kijelenthetem, hogy teljesen megszabadultam a migréntől. Sőt már a kisebb , enyhe fejfájások is csak nagyon ritkán fordulnak elő.

 

Nagyon sajnálom, hogy erről a talpmasszázsról nem hallottam hamarabb, de nagyon örülök is , hogy végül sikerült teljesen elfelejteni a migrénes rohamokat. Mindenkinek őszintén csak ajánlani tudom.

 

Köszönöm Mariann