Keresés

Egészségpénztár

Az Ambrózia Egészségház
az alábbi egészségpénztárak
szerződéses szolgáltatója:
  • Dimenzió
  • Honvéd
  • Kristály
  • K&H medicina
  • MKB
  • Uniqua

Hírlevél34 éves hölgy tapasztalata

Évek óta kezeltek endometriosissal egy magánklinikán, és a legutolsó műtétem során megállapították, hogy a betegség szövődményei miatt a természetes teherbeesés kizárt, mindkét petevezeték elzáródott. Amikor belekezdtünk a lombik programhoz szükséges vizsgálatokba, sajnos korai petefészek kimerülés (POF) jelei mutatkoztak, ekkor kerestem meg Mariannt 2016 decemberében.

Eleinte hetente 2 alkalommal jártam kezelésre, majd hetente egyszer, és amint visszaállt a ciklusom, elkezdtük a lombik programot, ami azonban folyamatosan kudarcba fulladt. A kezelőorvosom kitartással bíztatott, de őszinte volt a szerény esélyeimmel kapcsolatban. Időközben megkerestük egy másik intézet elismert szakorvosát, aki a vizsgálati eredményeimet végignézve azt mondta, hogy szinte semmi esélye annak, hogy saját gyermekem legyen. Ettől függetlenül én folyamatosan jártam Mariannhoz talpkezelésre, és pozitív megerősítéseket gyakoroltam magamban Louise L. Hay módszerei alapján.

Hónapokkal később, miután túl voltunk a 4. sikertelen beavatkozáson, újra elmaradt a ciklusom, viszont ez alkalommal nagy meglepetésben és örömben volt részünk, ugyanis természetes módon sikerült teherbe esnem. Azóta megszületett az egészséges és csodaszép kisfiam.
A talpkezelések során eleinte egy-egy pont kifejezetten érzékeny volt, de ezek folyamatosan enyhültek és újra rendszeres menstruációs ciklusaim voltak. Mariannak olyan kisugárzása van, ami eleve megnyugtatja és feltölti az embert. A terhességem alatt is végig folytattam a talpterápiát, ami gyakorlatilag panaszmentesen telt, fizikailag és mentálisan is nagyszerűen éreztem magam.


Hálával tartozom Mariannak, hogy hozzásegített életem legnagyobb ajándékához!