Keresés

Egészségpénztár

Az Ambrózia Egészségház
az alábbi egészségpénztárak
szerződéses szolgáltatója:
  • Dimenzió
  • Honvéd
  • Kristály
  • K&H medicina
  • MKB
  • Uniqua

HírlevélHatásmechanizmus

Hatásmechanizmus

Rendelo

Minden élőlény élete során a homeosztázisra törekszik és közben állandó energia- és anyagcserét folytat. A vérerek és nyirokerek mellett szervezetünket behálózzák energia vezetékek is. Ezek nem láthatóak, de másként érzékelhetőek, ismertek esszenciális pontjaik.

Az energiaáramlás zavarai elváltozásokat hoznak létre, melynek tünetei később a fizikai testben is megjelennek, hosszabb idő elteltével betegséget okoznak. Ha helyreállítjuk az energia szabad áramlását a szervezetben, emellett a megfelelő „üzemanyaggal”  tápláljuk  és elegendő mozgással, sporttal karbantartjuk, akkor visszaállítható és megőrizhető az egészséges állapot.

 

A test különböző területeire kifejtett mechanikus nyomás által elindul ebben az energiarendszerben egy elektromágneses impulzus, amely jó esetben eljut az agy meghatározott területére, majd továbbítja a feldolgozott információt a szervhez, befolyásolva ezzel működését az optimális irányba. Ha ebben a rendszerben „forgalmi dugók” , akadályok vannak, akkor az impulzus többszöri ismétlése szükséges ahhoz, hogy az megszűnjön és az információ a kívánt formában célba érjen. A rendszeresen és kellő ideig ismételt mechanikus nyomás, masszázs hatására nemcsak helyreáll a szabad energiaáramlás, hanem a tévesen kialakult elváltozásokat is korrigálja a szervezet, mégpedig egy általa felállított preferencia sorrend alapján.  Először a kezelt személynél legfontosabb funkciót regenerálja, majd a fontossági sorrendben következőt. Ezt a folyamatot a kezelések hatására mindaddig végzi, amíg talál helyreállítanivalót. Például egy izületi panaszokkal jelentkező hölgynek 5 hónap után nemcsak ezen panaszai szűntek meg, hanem meglepődve tapasztalta, hogy nem látja jól a tv-t szemüvegben, anélkül viszont tökéletesen.

 

Rendelő

A terápia ideje alatt mindig, minden szervrendszer kezelésre kerül állapotának megfelelően és az intelligens szervezet dönti el, kinél mi az elvégzendő feladat. Az életünk során minden velünk megtörtént élmény információja elraktározódik a sejtjeinkben és hatással van a jelenünkre. A terápia során ezek felszínre jönnek, a tudatalattiból  vagy tudattalanból tudatossá válnak. A tudatosodás folyamata során az ember újra átéli, megtapasztalja azokat, persze enyhébb formában és rövidebb ideig, mint amikor megtörtént. Aki sokat betegeskedett az élete során, annál hosszabb ideig tart az egészséges állapot elérése, hiszen több élményt kell újra átélnie, hogy sejtszinten is megszabaduljon a szervezet a gátló információktól. Például akinek gyermekkorában sokat fájt a füle, annál a terápia során ez újra előfordul, de jóval enyhébb formában, rövidebb ideig tart és magától elmúlik.


A kezelések hatására a szervezet tisztulása fentről lefelé, belülről kifelé és időben visszafelé történik. Például: két hete kezelésre járó 72 éves hölgyet a barátnői elküldtek az orvoshoz, mert olyan pattanásossá vált az arca, mint egy tinédzsernek. Miután a következő találkozás során megbeszéltük, hogy többek között ez is a talpterápia mellékhatása és a szervezet tisztulását segíti elő, ő is hozzájárult azzal, hogy egy durvább szivaccsal többször áttörölte az arcát.

A fizikai test változása a lelki és szellemi állapotra is kedvező hatással van. Már néhány alkalom után javul a stressztűrő képesség, lazábbá, oldottabbá válik az ember. Sokan fogalmazták meg szó szerint azt, hogy boldogabbnak érzik magukat, pedig az életkörülményeikben nem történt jelentős változás.

 

>> Letölthető talptérkép